U bevindt zich hier: Wat is G-Truck?

Wat is G-TRUCK

G-TRUCK is het internationale grossiers netwerk van GroupAuto.

De leden van GroupAuto verkopen samen voor 8 miljard Euro aan onderdelen. Ieder land heeft een eigen verkooporganisatie onder de naam G-TRUCK. De deelnemende bedrijven zijn zelfstandige bedrijven met als specialiteit truck- en trailerdelen en werkplaatsbenodigdheden.

Binnen de G-TRUCK organisatie worden Europese ontwikkelingen op de voet gevolgd. Zo zijn er internationale afspraken met alle grote onderdelen leveranciers en worden opleidingen voor monteurs en grossiers georganiseerd door fabrikanten en specialistische bedrijven. Er wordt centrale marketing georganiseerd met aanbiedingen en technische informatie. Er vindt intensieve samenwerking plaats zodat de eindklant kan beschikken over de meest brede voorraad van Nederland. 

Er is uitgebreide documentatie, gerangschikt per (truck)merk of per productgroep, beschikbaar in zowel boekvorm als digitaal naslagwerk en het bestellen van de onderdelen kan eenvoudig via de webshops. In combinatie met het grote inkoopvolume zijn de G-TRUCK grossiers dé partners voor de reparerende klant. Het juiste product, op de juiste tijd, op de juiste plaats voor de juiste prijs.


Binnen GroupAuto zijn ook zelfstandig opererende truck- en trailer werkplaatsen onder de naam TOP TRUCK.