U bevindt zich hier: Vestigingen

WagoIndustrieweg 8
4214 KZ Vuren
Tel: 0183-631966
Web: www.wago.nl
E-mail: verkoop@wago.nl
Openingstijden

Maandag:
08:00 - 17:00
Dinsdag:
08:00 - 17:00
Woensdag:
08:00 - 17:00
Donderdag:
08:00 - 17:00
Vrijdag:
08:00 - 17:00
Zaterdag:
gesloten
Zondag:
gesloten

ONDERDELEN UIT VOORRAAD

Het onderdelenmagazijn van WAGO voorziet in de benodigde onderdelen voor de eigen werkplaats én in leverantie aan klanten. De meest gangbare losse onderdelen voor trailer, oplegger en truck zijn in het onderdelenmagazijn zoveel mogelijk op voorraad.
En liggen ze niet meer op de plank, dan zorgt WAGO ervoor dat ze binnen afzienbare tijd worden geleverd.
Onderdelen kunnen worden afgehaald bij ons magazijn of per mail of fax worden besteld. Binnen een straal van 60 kilometer wordt uw bestelling zonder extra kosten bezorgd.

KERNWAARDEN, VISIE EN MISSIE


Onze kernwaarden
Professionaliteit, betrouwbaarheid en respect zijn onze kernwaarden.

Onze visie
WAGO is een toonaangevende allround specialist op het gebied van getrokken materieel. Wij zijn een betrouwbare full service partner voor onze klanten: transportbedrijven, eigen vervoerders, verhuurbedrijven en garagebedrijven. Een professionele, betrokken partner, met passie voor ons vak.

Onze klanten staan centraal - honderd procent tevreden klanten is onze hoogste prioriteit. Wij werken efficiënt, slim, snel en kosteneffectief. Met respect voor het milieu en voor de mensen en bedrijven waarmee wij samenwerken. Wij doen wat wij beloven, afspraak is afspraak.

Onze missie
Het is onze ambitie om onze reputatie als toonaangevend allround specialist te blijven waarmaken en groei te realiseren, in nauwe samenwerking met onze medewerkers en partners door kwaliteit te leveren en het verschil te maken voor onze klanten.