U bevindt zich hier: Vestigingen

Huva Eersel BVMeerheide 2
5521 DZ Eersel
Tel: 0497-531180
Web: www.huva.nl
E-mail: info@huva.nl
Openingstijden

Maandag:
08:30 - 17:30
Dinsdag:
08:30 - 17:30
Woensdag:
08:30 - 17:30
Donderdag:
08:30 - 17:30
Vrijdag:
08:30 - 17:30
Zaterdag:
08:30 - 12:30
Zondag:
Gesloten

Geschiedenis

Na de oprichting in 1976 als groothandel in automaterialen aan de Bleyenhoek in Bladel, wordt al snel de beslissing genomen om uit te breiden met een remmenservice voor personen en bedrijfswagens. Het pand aan de Bleyenhoek wordt al snel te klein en in 1981 verhuist Huva naar een ruim pand op het
industrieterein in Bladel.

In 1993 opent Huva ook een vestiging aan de Lange voren in Eersel om meer grip op de markt in de Kempen te krijgen. In 1999 en 2000 wordt in Eersel en vervolgens in Bladel nieuw gebouwd. De nieuwe vestiging aan de Meerheide in Eersel wordt hoofdvestiging met uitgebreide werkplaats activiteiten.

Op 15 oktober 2012 kom er voor Huva een derde vestiging bij in Heeze. Deze vestiging heeft net als Bladel geen werkplaats maar kan hier doormiddel van interne routes natuurlijk wel gebruik van maken. Het verkopenvan automaterialen en industrie zal hier de hoofdmoot voeren met in de toekomst evt een voorraad truckparts.

Visie & Missie

Onze visie
Wij zijn de marktleider in onze regio, omdat wij voor onze klanten dé strategische partner zijn op automotive gebied. Onze klanten vertrouwen op onze ondersteuning.

Onze missie
Wij bouwen aan een persoonlijke relatie met onze klanten. Wij begeleiden hen naar een wederzijds succesvolle en positieve toekomst door middel van ons totaalleverancierconcept.

Onze kernwaarden:

PRAKTISCH (doelgericht)
Met onze praktische instelling en technische ondersteuning helpen wij u snel en doeltreffend op weg. Wij staan voor duidelijkheid in oplossingen.PROFESSIONEEL (zakelijk)

Wij bouwen aan vertrouwen door onze inzet, kennis en ervaring. Wij weten wat er bij u leeft en met onze frisse aanpak gaan wij voor resultaat.

VOORUITSTREVEND (modern)
Huva staat open voor kansen en mogelijkheden en grijpt die met beide handen aan. Ons aanpassingsvermogen maakt ons ook voor de toekomst úw leverancier.

KLANTGERICHT (vriendelijk)
Wij gaan voor een positieve en wederzijds succesvolle relatie. Uw tevredenheid is ons doel.